.

.

Olaj Ellenőrzése Roller, Roller az Arc Könnyű Tisztítás Mini Hordozható Hatékony Olaj Eltávolítása a Latex Bot Smink Bőrápoló Arc Masszázs(Olaj Szívó Labda-Matt Kék)

Olaj Ellenőrzése Roller, Roller az Arc Könnyű Tisztítás Mini Hordozható Hatékony Olaj Eltávolítása a Latex Bot Smink Bőrápoló Arc Masszázs(Olaj

HUF 1267.65

Hozzáférhetőség
Készleten

[Vulkanikus Kő] a természetes, újrahasznosítható vulkanikus kő anyagok, illetve a vegyes ásványi anyagokkal.Használható az arc roller bizalommal. [Elősegítik a sejtek Anyagcseréjét]elősegíti a sejtek anyagcseréjét, mert a nyom, alkatrészek természetes vulkanikus kő, majd engedje bőr pórusok olaj. [Felszívja az Olajat], Mint egy arc olaj szívó eszközzel, amely a vulkáni kő.Ez felszívja a felesleges olajat azonnal, ha használják a tiszta arcot. [Frissítő Érzem] A vulkanikus kő kipihent után felszívódó olaj, pedig gördülő, a bőre olyan, mint egy mini arc masszázs. [Hatékony el az Olaj] által Feldolgozott magas hőmérséklet, valamint a különleges technológia, amely hatékonyan eltávolítja a felesleges olajat a bőrön, majd a pórusokat.Szolgáltatás : 1. [Felszívja az Olajat], Mint egy arc olaj szívó eszközzel, amely a vulkáni kő.Ez felszívja a felesleges olajat azonnal, ha használják a tiszta arcot.2. [Frissítő Érzem] A vulkanikus kő kipihent után felszívódó olaj, pedig gördülő, a bőre olyan, mint egy mini arc masszázs.3. [Elősegítik a sejtek Anyagcseréjét]elősegíti a sejtek anyagcseréjét, mert a nyom, alkatrészek természetes vulkanikus kő, majd engedje bőr pórusok olaj.4. [Vulkanikus Kő] a természetes, újrahasznosítható vulkanikus kő anyagok, illetve a vegyes ásványi anyagokkal.Használható az arc roller bizalommal.5. [Hatékony el az Olaj] által Feldolgozott magas hőmérséklet, valamint a különleges technológia, amely hatékonyan eltávolítja a felesleges olajat a bőrön, majd a pórusokat.Specifikáció : Elem Típus : Arc Roller Material : Alumínium Ötvözet, ABS, Latex, Vulkáni Stone Size : Kb. 8.48 x 2,5 cm-es, 3.3 x 1.0 a Csomag Lista : 1 x Oil Elnyelő Roller.

Termékparaméterek

Item Type:
Facial Roller
Material:
Aluminum Alloy, ABS, Latex, Volcanic Stone
Size:
Approx. 8.48 x 2.5cm / 3.3 x 1.0in
Package List:
1 xOil Absorbing Roller :

Hasonló áruk