.

.

Youmylove Háló Tároló Doboz, Ruhák Szervező, Farmer Rekesz Tároló Doboz Összecsukható Szekrényben, Fiókban Szervező, Nadrág Rekesz Tároló Doboz Fiók Rekesz Táska (Közepes Méretű 7 Rácsok)

Youmylove Háló Tároló Doboz, Ruhák Szervező, Farmer Rekesz Tároló Doboz Összecsukható Szekrényben, Fiókban Szervező, Nadrág Rekesz

HUF 2389.50

Hozzáférhetőség
Készleten

A [Multi-function] : A tároló fiók vagy egy külön rekesz, amely képes tárolni ruha, ing, nadrág, szoknya, harisnya, fehérnemű, melltartó, zokni, nyakkendő, sál, stb.Elem sajátosságok : Méret : A. [Összecsukható design], Ha nem használja a tároló doboz, ez lehet hajtani, valamint a tömörített tárolására, anélkül, hogy a teret.A kihasználtság mértéke a fiókban van hely lehet jelentősen javult, de könnyebb megtalálni a kívánt elemeket, tehát ezzel egy csomó időt.Közepes méretű 7 sejtek : 36×17×12cm/14.[Helytakarékos] : A tároló doboz mentheti meg a fiókok, szekrények, fedett térben. Közepes 6 cella : 32×17×12cm/12. meg is tárolja egy triviális írószer, fürdőszoba Felszereléseket, konyha ellátás[Elég tárhely] A felhajtható tároló doboz elég nagy ahhoz, hogy tegye le a ruhák, nadrágok, szoknyák, stb.A [Multi-function] : A tároló fiók vagy egy külön rekesz, amely képes tárolni ruha, ing, nadrág, szoknya, harisnya, fehérnemű, melltartó, zokni, nyakkendő, sál, stb. [Helytakarékos] : A tároló doboz mentheti meg a fiókok, szekrények, fedett térben.A kihasználtság mértéke a fiókban van hely lehet jelentősen javult, de könnyebb megtalálni a kívánt elemeket, tehát ezzel egy csomó időt.Nagy méret 7 hálózatok : 36×25×20cm/14.

Termékparaméterek

Hasonló áruk