.

.

Színes Haj Hosszabbítás Klipek, Professzionális Színes Haj Hosszabbítás Darab Rávilágít arra, Egyenes Hairizes Klip Női Paróka Darab fodrászat Ellátás(rózsaszín)

Színes Haj Hosszabbítás Klipek, Professzionális Színes Haj Hosszabbítás Darab Rávilágít arra, Egyenes Hairizes Klip Női Paróka Darab

HUF 957.15

Hozzáférhetőség
Készleten

MAGAS MINŐSÉGŰ : A haj hosszabbítás készül a magas hőmérséklet vezeték anyag szintetikus rost nélkül kémiai kezelés, amely nem mérgező, nem fakul, puha tapintású, stabil, tartós, használható sokáig.DIY : a hossza A paróka darab állítható, vágni lehet a paróka darab az ön igényei szerint, a hőálló színes haj hosszabbítás lehet vágni, hullámos, vagy kiegyenesedett, mint szükséges hozzá színű a hajad kockáztatása nélkül egy dauer.Könnyű Használat : Könnyű használni, csak használni a klipek, hogy a klip a paróka, hogy a hajat vágni, hogy ez természetes.A Napi Hajú Szépség : A klip paróka kifejezetten úgy tervezték, hogy hozzon létre egy egyedi frizura, hogy több bájos.A széles körű alkalmazás : a tarka szál haj könnyen változtatni a frizuráját, illetve alkalmasak zenei fesztiválok, különböző alkalmakra, mint buli, bankett stb.Funkció : 1. A klip paróka kifejezetten úgy tervezték, hogy hozzon létre egy egyedi frizura, hogy több bájos. 2. A hossza a paróka része állítható, vágni lehet a paróka része, az ön igényei szerint. 3. Könnyű használni, csak használni a klipek, hogy a klip a paróka, hogy a hajat vágja, hogy ez természetes. 4. Készült magas hőmérséklet vezeték anyag, erős, tartós, használható sokáig. 5. A haj hosszabbítás darab alkalmas a különböző alkalmakkor, mint buli, bankett stb.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Színes Haj Kiterjesztések Anyag : magas hőmérséklet vezeték Paróka hossza : Kb. 55 cm / 21.7 hüvelyk Hajtű szélesség : Kb. 2.4 cm / 0.9 hüvelyk Csomag Lista : 1 x színes haj hosszabbítás.

Termékparaméterek

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Colored Hair Extensions
Material:
high temperature wire
Wig length:
Approx. 55 cm / 21.7 inches
Hairpin width:
Approx. 2.4 cm / 0.9 inch
Package List:
1 x colored hair extension :

Hasonló áruk