.

.

Zzmop Elektromos Törölköző Melegebb,304 Rozsdamentes Acél Fűtött Törölköző Szárító Állványok,Falra Szerelhető Fürdőszoba,Konyha,Ezüst,Fekete,80 CM,90 CM.

Zzmop Elektromos Törölköző Melegebb,304 Rozsdamentes Acél Fűtött Törölköző Szárító Állványok,Falra Szerelhető Fürdőszoba,Konyha,Ezüst,Fekete,80

HUF 11961.00

Hozzáférhetőség
Készleten

[Intelligens állandó hőmérséklet] : 45℃ állandó hőmérsékletű fűtés, a nedvesség a törölközőt, ruhát, gyorsan párolog, csökkenti a túlélési arány a piszkos dolgokat. [Széles körű alkalmazás] : tudod, Hogy ez a fűtött törülközőtartó a hálószoba, fürdőszoba, konyha, erkély, dolgozószoba, nappali, bárhol szükség van rá. [Tartja a törölköző száraz, meleg] : Ad meghitt élmény a vizes, fagyos-hideg nap.Ez is segít megszüntetni a kellemetlen szag, de megtartja fürdőszoba frissítő. [Száraz törülközőt, hogy megvédje a bőrt] : a törölközőt könnyen fajta szennyeződés egy nedves, unventilated környezet, hosszú távú használatra az ilyen típusú törölköző könnyen károsíthatja a bőrt, egészség. [Aggódj ingyenes szolgáltatás] : Ha bármilyen kérdése van a termék, bátran forduljon hozzánk e-mailben.Igyekszünk megoldani a problémát.Szín : Fekete | Méret : 90cm.

Termékparaméterek

Product color:
silver,black
Appearance size:
800×600×120 (mm)
Product material:
304 stainless steel
Voltage:
110V-240V
Waterproof rating:
IP56
Frequency:
50Hz
Temperature:
45℃±5
Heating time:
5min

Hasonló áruk