.

.

30 Üres Természetes Papír tojástartók - Az USA-Ban Készült Újrafelhasználható, vagy Eldobható - Készült - ban Újrahasznosított Papír, Cellulóz -, mely Akár egy Tucat (12) Kicsi vagy Extra Nagy Csirke, Tojás.

30 Üres Természetes Papír tojástartók - Az USA-Ban Készült Újrafelhasználható, vagy Eldobható - Készült - ban Újrahasznosított

HUF 2091.15

Hozzáférhetőség
Készleten

*A HELYI GAZDÁLKODÁS : A tömeges sima tojásos doboz, ideális a családok, illetve a vállalkozások számára, hogy eladni, vagy tárolja a friss tucat tojást.Van egy csomó hely a személyre szabott pecsét vagy címke. *MINŐSÉGI KÉSZÜLT : az USA-ban Készült, 100% - ban újrahasznosított papír.Minden doboz az erős, vastag, nagyon tartósabb, mint a boltban vásárolt olcsó tojástartók.Büszkék vagyunk arra, hogy minden egyes tojás doboz, tehát a Tyúk Drágaköveket biztonságban!. *TÖKÉLETES Arts and Crafts, DIY Projektek, Rendszerezés, Magok Ültetése. *Költséghatékony a Tojásos Doboz Szüksége van!!.Az USA-Ban készült!!!A tojástartók prémium a mezőgazdasági termelők készítőknek.Készülnek a legmagasabb minőség biztosítása érdekében a tojást is friss marad.A design a tojás kartondoboz védi törés ellen, míg ők vannak csomagolva, tárolni, illetve szállítani.Rengeteg hely van, hogy a saját címkét, vagy bélyegző, a saját, személyre szabott élményt.A tojástartók vagy a Környezetbarát, valamint a Költség-Hatékony a Tojásos Doboz Kell.Nem csak a tojás...Ember használja ezeket a dobozokat a szervező, elvetni a magot, de sok más DIY projektek otthon, iskola, templom, stb.Az ötletek végtelen!.

Termékparaméterek

Hasonló áruk