.

.

Tisztázzuk a Jogosult Kerámia Konyhai Eszközök Pálcika Jogosultja a Háztartási Evőeszközök Gátló, valamint Szervező Fény Luxus Evőeszközökkel Szárító Állvány Evőeszközök Tárolására Jogosult Konyhai eszköz Birtokosa ( Szín : Fehér-hal )

Tisztázzuk a Jogosult Kerámia Konyhai Eszközök Pálcika Jogosultja a Háztartási Evőeszközök Gátló, valamint Szervező Fény Luxus Evőeszközökkel

HUF 11993.40

Hozzáférhetőség
Készleten

Multi-álláspont kialakítása, energiatakarékos konyhai tér, evőeszközök könnyen rendezheti meg a helyet, úgy, hogy a konyha rendezett, rendezett módon.Van víz a szűrő lyuk az alján, a szellőzés pedig elvezetését.A víz gyönyörködtető étel koncentrátumok a víz, ami kényelmes venni.Készült magas minőségű anyagok, könnyen hordozható, mozgás, erős, tartós.Kerámia hordó, sima, finom porcelán, könnyen tisztítható, kényelmes hely, pálcika, kanalak, kések, villák.Kérjük, tisztítsa meg egy puha ronggyal, amikor a takarítás, nem tiszta nehéz tárgyakat a karcolások elkerülése érdekében.Név : Evőeszközök Drainer Material : kerámia + iron Product méret : 11.8 x 3.7×5.3 (hüvelyk) Vonatkozó forgatókönyvek : konyha, étkező, stb.megjegyzés : 1. Kérjük, erősítse meg a méret szín vásárlás előtt.2. Kivéve az edények tároló állvány, nincs más elemeket a termék fotók.3. Kézzel intézkedés a méret.Lehet, hogy ez rossz, ez normális, kérjük, tanulmányozza a tényleges méret, köszönöm.5. Mivel a különbség a világítás, a képernyő, a szín a termék kissé eltérhetnek a kép, kérlek, értsd meg.6. Ha bármilyen problémát a termékkel, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a kapcsolatot e-mailben.Megoldja a problémát, amint lehetséges.7. Köszönjük, hogy meglátogatta a bolt gombra, írja be a boltba, több termék közül lehet választani.Lenyűgözni a barátaid, családod ezzel az egyedülálló, spatula jogosultja ajándék lehet használni, mint egy Esküvő, Karácsony, anyák Napja, Születésnap vagy Házavató Bulit.

Termékparaméterek

Hasonló áruk