.

.

Fa Állványon, Összecsukható Keret Fa Állvány Állítható Asztal Festőállvány a Gyönyörű Csomagolás Rajz, Olaj, Víz, Festmény, asztali Arts and Crafts (14 x 8 Hüvelyk) (1Pack)

Fa Állványon, Összecsukható Keret Fa Állvány Állítható Asztal Festőállvány a Gyönyörű Csomagolás Rajz, Olaj, Víz, Festmény, asztali

HUF 1198.80

Hozzáférhetőség
Készleten

【Tartós, Erős】Az állvány stúdió festőállvány az constrcuted tömör fenyőfa, ez a tartós, stabil, biztonságos használat sima, csiszolt felület, hogy nem fasz kezét. 【Könnyen összehajtható】A táblázat festőállvány lehet hajtogatni, majd össze könnyen helyet takaríthat meg, ami kompakt, protable, hogy jelen van a mű, ahova akarsz. 【Korrigált Hossza】A háromlábú festőállvány lehet beállítani az optimális munkamagasságot nagy stabilitás szerint a preferencia. 【Széles körben Használt】 A fa állványon alkalmas mutatja, vagy jelenít meg, grafika, rajz, festmény, keretes kép, poszter, vagy kiállítás.Még lehet használni, mint esküvő kártya tartóját. 【DIY Szórakoztató】Művészeti festőállvány használható DIY jó fokozza a barátság köztünk a gyerekek.Is tökéletes ajándék művészi gyerekek.Jellemzők ✔Egyszerű beállítani az optimális munkamagasságot. ✔Összecsukható, és össze, könnyű, kényelmes tárolására. ✔Ez a háromlábú festőállvány tömör fenyőfa, könnyű, tartós. ✔Pontos polírozás felületű, sima, nem fasz a kezét. ✔A mini festőállvány lehet alkalmazni, hogy a hold egy mini festés a gyerekek, számukra a szórakozás örömét festmények.Specifikáció Quanties : 1 db Anyag : tömör fenyő Szín : természetes fa szín Állvány Méretek : kb.14 x 8 Cm Alkalmas : esküvők, művészet, bár, kávézó, műalkotások, festmény, rajz, stb.Alkalmazás -használható jelzi, ülések, étlap, meleg üdvözletét; -Nagy a esküvői asztal, party, ünnep, meg a másik asztal dekoráció, majd ülő terv információkat.Meleg Figyelmet Kicsi, fából készült állvány, könnyű használni, mint egy praktikus támogatása tartja a kis műalkotások, mint a kártya, okostelefonok, menük, képek, stb.A csomag Tartalmaz 1 db Fa Állvány.

Termékparaméterek

Hasonló áruk