.

.

xilinshop jóslás Labdát Természetes Törött Fehér kristálygömb Iroda Kedvező Labdát Feng Shui Labdát kőfaragás Kedvező Ajándék, Dekoráció, Dekoratív Labdát (Méret : 10cm)

xilinshop jóslás Labdát Természetes Törött Fehér kristálygömb Iroda Kedvező Labdát Feng Shui Labdát kőfaragás Kedvező Ajándék, Dekoráció,

HUF 49827.15

Hozzáférhetőség
Készleten

Remekül működik a fotózás lencse labdát.Körülbelül akkora, mint egy baseball, könnyen lehet tartott az egyik kezében használt, akár egy profi fotós egy DSLR fényképezőgép vagy amatőr, egy mobiltelefon, fényképezőgép. 1. A kristálygömb készült természetes fehér, kristály, remek kivitelezés, kézzel csiszolt, finom textúra.A kristálygömb jó szimbolikus jelentése is a feng shui labdát.Kristályok vonzzák a vagyon, a tisztaság, valamint a kedvesség.Az alakja a gömb jelent tökéletességet.A kristálygömb szimbolizálja sok szerencsét érdekében.Amikor elhelyezett otthon, a haza, tele van élettel. 2. Kristály golyó különböző színek más-más jelentése van.Fehér kristály vonzza a gazdagságot, megtisztítja a lelket, s tedd otthon, hogy elnyelje az energiát.Ez egy nagyon jó energia kő. 3. Ez a kristálygömb használ kiváló minőségű fehér kristály.Vannak jég repedések, illetve szösz az a kristálygömb, egy teljes kört, majd egy jó állagú.A gyönyörű kristály labda is használható, mint dekoráció elhelyezését követően. 4. Tökéletes alap, masszív, tartós, gyönyörű kivitelezés, valamint a tökéletes megjelenés.Ez a klasszikus átlátszó kristálygömb, majd adjunk hozzá egy csipetnyi elegancia, minden szobában.A csábító beszélgetést darab is gondoltam, hogy harmóniát, egyensúlyt az életedben.Termék neve : crystal ball Product anyag : fehér, kristály, fa base Specifications : az átmérője A labda 6 CM (2.3), 7 CM (2.7 A), 8 CM (3.1), 9 CM (3.5), 10 CM (3.9 IN).Alkalmazható helyek : alkalmas vállalatok, pénzügyi szoba, üzletek, házak, szállodák, pénztárosok, stb.gyors : 1. Kérjük, ellenőrizze a színét, méretét a vásárlás előtt.3. Kivéve a kristálygömbbel, bázis, a termék nem tartalmaz más anyagokat is.4. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbség, kérlek, értsd meg.5. Esedékes, hogy néhány hibát a kézi mérés, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.6. Üdv megosztása visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.

Termékparaméterek

Hasonló áruk