.

.

N/D Prémium Vákuumos Tároló Zsák, 80% - Kal Több Tároló! Kézi Szivattyú Utazási! Duplán a Zip Pecsét -, illetve Háromágyas Pecsét Turbó Szelep Max helytakarékos! (Jumbo 5 Csomag)

N/D Prémium Vákuumos Tároló Zsák, 80% - Kal Több Tároló! Kézi Szivattyú Utazási! Duplán a Zip Pecsét -, illetve Háromágyas Pecsét Turbó

HUF 9882.00

Hozzáférhetőség
Készleten

Tartsa a ruhák, ágynemű tiszta állapotban tárolása a tételek a vízálló tároló zsák. 5 x jumbo méretű táskák extra nagy tételek!Elfér 4 párnák, vagy 1 queen-size ágyneműgarnitúra tasakba!Tárolja el a paplan, ágynemű, törölköző, takaró, stb.INGYENES UTAZÁSI SZIVATTYÚ TARTALMAZZA!Amikor youâre utazik, akarom, hogy a LEGTÖBB helyet, így donât kell sok a csomagja, ezek a tároló táska TÖKÉLETES!Aztán, amikor újra kell pack az oda-vissza út, csak használja az INGYENES kényelmes Utazási Szivattyút, a csomagjaikat levegő-szoros vákuumcsomagolt újra!.! 80% - kal több helyet, mint a többi táskák a piacon!.NÖVELI A TÁRHELY, anélkül, hogy tisztítsa ki a szekrényből!A Prémium Vákuumos Tároló zsák ideális megoldás, ha több tárhely a szekrények, gardrób, garázsok, pincék, padlásra, de a bőröndök.! 80% - kal több helyet, mint a többi táskák a piacon!Tárolja a terjedelmes vagy szezon elemeket, valamint a lehető legnagyobb helyet a haza, az eredeti air-szoros Space Saver Táskák.Maximalizálja a lakótér, illetve a ruházat az eredeti helytakarékos megoldás.Minden vákuumos tároló zsák célja egy egyedülálló duplán a zip pecsétet, majd egy tripla-pecsét turbó szelep biztosítja, nem a levegő, vagy ki után a táskát le van zárva.Tökéletes otthoni használatra, a ház, vagy a – a vákuum-zsák nagy maximalizálása csomagtér, mikor szeretne utazni, könnyebb, hatékonyabb.A termékek a következők : 110x100 cm x 5pcs Electric szivattyú x1 Quality értékesítés utáni szolgáltatás! Ha bármilyen kérdése van, miután megkapta az árut, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az idő, válaszolunk az e-mailben 24 órán belül.

Termékparaméterek

Hasonló áruk