.

.

ZXNYC Háromszög Ágy Vissza Párna, Párna, Tökéletes Himba Ágyéki Párna Nap Ágy, Emeletes Ágy, Ék Kopjafa Párna Levehető Fedél (Szín : Piros, Méret : 180CM45CM)

ZXNYC Háromszög Ágy Vissza Párna, Párna, Tökéletes Himba Ágyéki Párna Nap Ágy, Emeletes Ágy, Ék Kopjafa Párna Levehető Fedél (Szín

HUF 5398.65

Hozzáférhetőség
Készleten

78 hüvelyk❤ Csomag Tartalmazza : ◆1x szilárd kopjafa párna❤ Intim szolgáltatás : nagyon boldog vagyok, hogy szolgálja minden tisztelt ügyfél.Párna is segít jobban aludni, hogy hagyja érzés erőre kapott, a nap folyamán.Ha bármilyen kérdése van, akkor forduljon hozzánk bármikor, s megoldjuk neked 24 órán belül. 【Multi-angle】 Támogatás : Ez a háttámla párna van egy háromszög alakú használható különböző szögekből.A sokoldalú, ágy ék párna biztosítja a fokozatos, vagy meredek lejtőn, amely lehetővé teszi a fejét felemelni, hogy csak a megfelelő mennyiségű nyomás.A king-size ágy tökéletesen illene egy daybed, amely lehetővé teszi, hogy törvény, mint a kanapén. 【Hordozható, kényelmes】:, Miközben jó háttámlával is használjuk, ultra-könnyű anyagok, puha, kényelmes szövet,könnyen hordoz, a fejtámla párnáját, hogy egy másik szobába, így soha nem kell kompromisszumot kötni a kényelem. 【Nagy ror alszik】 : Mindenkinek más nyak vagy vissza pozíciók, hogy jobban szeretik, ha elalszik.【Dupla az öröm, reabing】 : Prémium Olvasás, Pihenés A Nyak Roll Párna Speciálisan arra Tervezték, Hogy Biztosítsa A Kényelmét, Valamint az Egészségügyi, A Pihentető Idő, Meg A gyerekek. ❤ Ez az ágy olvasás párnát is javítja a testtartást, illetve adja, hogy az ágyéki vissza támogatása; megfelelő keménység lehet, védi a szervezetet a fáradt fájt; a kényelem, valamint megkönnyebbülés.Ez tökéletes emelése a felső testét, lábát az ágy vagy a kanapé.Ez is alkalmas a terhesség alatt,szoptatás and recovery.Egyéb felhasználási lökhárító párna gyermekeknek, emeletes ágy, a többi vissza, majd egy kopjafa az RV/pótkocsik.

Termékparaméterek

◆Name:
Bedside cushion
◆Pillow type:
reading pillow/TV pillow
◆Jacket material:
breathable and cotton fabric
◆Filling:
Pearl cotton
◆Size:
90CM*45CM/35in*18in :
120CM*45CM/47in*18in :
150CM*45CM/59in*18in :
180CM*45CM/71in*18in :
200CM*45CM/79in*18in :
❤ Reminder:
◆Due to the folding and compression of the product packaging, after receiving the product, place the product flat for 5-8 hours to restore the elasticity of the product :
◆Please note that due to lighting effects, monitor brightness/contrast settings, etc,the actual color of the product may be slightly different from the color shown in the picture :
◆Due to the difference in manual measurement, please allow an error of 1-2 cm/0.39-0.78 inches :
❤ Package Included:
◆1x solid headboard cushion :
❤ Intimate service:
I am very happy to serve every distinguished customer. If you have any questions, you can contact us at any time, and we will solve it for you within 24 hours. :

Hasonló áruk