.

.

Fasgear Fülhallgató, Zaj Leválasztó a Fülhallgatót,Nagy Felbontású Vezetékes Fülhallgató, Mély Basszus iPhone,Galaxy S10/S9 iPod,MP3 lejátszó,Tabletta, meg Minden 3.5 mm-es Audio Jack (Fekete)

Fasgear Fülhallgató, Zaj Leválasztó a Fülhallgatót,Nagy Felbontású Vezetékes Fülhallgató, Mély Basszus iPhone,Galaxy S10/S9 iPod,MP3

HUF 7033.50

Hozzáférhetőség
Készleten

【Teljes Lekerekített Hang】A zajszűrő funkció, élvezheti teljes lekerekített hang egyszerre.A különböző dalok, valamint a zenei műfaj kezdve Afrobeats, Rn B keresztül, hogy classicals lehet világos, szünet nélkül.Az egyes komponensek a hang nagyon feltűnő. 【Kényelmes Viselet】Ergonomikus, kényelmes in-ear design elkerülése érdekében a fülhallgató esett le a fülét.Plusz két pár puha fülhallgató lehet személyre szabott illeszkedés, ami lehetőséget teremt biztonságos elhelyezés, tartós kényelmet.Ez a fülhallgató súlya csak 15g, amelyek kevésbé presurre, hogy a fül. 【Könnyű Irányítani】, beépített mikrofon, ez a fülhallgató lehet elérni a célt, a hívás fogadása/befejezése hívás/zene lejátszás/szünet/következő szám/előző műsorszám egyszerűen kattintson a gombra.Így lehet beszélni a telefonban, bárhonnan, bármikor, anélkül, hogy ki a fülhallgatót. 【Egyetemes Kompatibilitási】Fasgear fülhallgató széles körben kompatibilis az i Phone SE/ 6/6/6 Plus/6s Plus/5/5 C/5s, az i Pad Mini, i Pad, i Pod touch 5, i Pod Nano 7 Samsung, Android Okostelefonok, táblagépek, a Windows eszközök, valamint az összes népszerű zenei eszközök, 3,5 mm sztereó aljzat. 【, Amit kapsz】Mit kapsz 1 Csomag jól csomagolt Fasgear In-ear fülhallgató, 3 féle méretű gumi fülhallgató, hogy megfeleljen az egyedi belső fül méretben. 18 hónap garancia, valamint 24 órás ügyfélszolgálat itt.Ha bármilyen kérdése van a fülhallgató, kérjük érzik magukat, hogy kapcsolatba velünk.

Termékparaméterek

Hasonló áruk