.

.

Kontúr Nyomtávú Profil Eszköz Zár, Butecare Pontosan Másolja Szabálytalan Alakú Sokszorosító 5& 10 Mester Vázlatot a Mérési Műanyag Vonalzó a Sarkok, Faipari Sablonok, Csempe, valamint Laminált (Narancssárga)

Kontúr Nyomtávú Profil Eszköz Zár, Butecare Pontosan Másolja Szabálytalan Alakú Sokszorosító 5& 10 Mester Vázlatot a Mérési Műanyag

HUF 2867.40

Hozzáférhetőség
Készleten

【Zárszerkezet Kontúr Nyomtávú】Goxawee kontúr nyomtávú sokszorosító megy zárszerkezet, meg lehet tartani a forma, nincs mozgás a formában, segíteni, két példányban, valamint átutalással a forma pontosan, hogy bárhol.Nagy Pontosságú Profil Másolása Nyomtávú】Ez a alakításában nyomtávú magas precizitású, valamint az egységes tű le 0.06 be, amely biztosítja, hogy pontosabb adatokat.Nem kell másolni a vonal a papír, majd transzfer többé. 【Azonnali Sablon Szabálytalan Alakú】Ez a mérési eszköz teszi vágás, mérési lett könnyebb.A könnyen mozgó tűk, akkor tökéletes alakításában a furcsa alakú, görbe, szabálytalan sarkok, kontúrok, hogy laminált padló, szőnyeg, fa, deszka, cserép, faipari projekt, építkezés, otthon dekoráció, vagy a felújítás, illetve DIY projekt. 【Prémium ABS Anyagból Mérési Eszköz】Ez által tartós, stabil ABS műanyag, de nem árt a felszínen a cél szeretne alakú, valamint a kettős.Ez sima nyomja meg nem hiánya, csapok, hogy befolyásolja a pontosságot. 【Könnyen Használható Formában Sokszorosító Eszköz】Csak 3 lépés, könnyen másold át a kívánt formában, valamint az is, a két méret mérési eszközök segítenek, hogy az intézkedés, valamint a kettős különböző formájú, de használható a rugalmas munkavégzési projektek.Hogyan kell használni a Kontúr Szelvény ?1. lépés : Készítse elő a kontúr felmérni a szükséges eszközöket.2. lépés : Használja a kontúr duplications felmérni, hogy az intézkedés a profil a sarokban.3. lépés : Csak a jelölő a profil felmérni a szőnyegen, vagy csempe, valamint vágva, a nyomot.4. lépés : Majd a szőnyeget, vagy cserép teljesen egyezik meg a kontúrt a sarokban.Műszaki adatok : Elem típus : Kontúr Nyomtávú Anyag : ABS műanyag Méret : 10 colos, 5 col Szín : Narancs Tartalmazza a Csomag : 1 x 10 inch Szélesíteni Kontúr Nyomtáv (5.1 hüvelyk széles) 1 x 5 hüvelyk Szélesíteni Kontúr Nyomtáv (5.1 hüvelyk széles), Ha még bármilyen kérdése van, kérjük ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, igyekszünk segíteni.

Termékparaméterek

Hasonló áruk