.

.

Először Válaszd ki, érintőképernyő Digitalizáló Első Üveg Csere iPad 4 A1458 A1459 A1460 iPad4 magában Foglalja a Home Gomb +Kamera Tartó+ előre Telepített Ragasztó +Szerszám Készlet (Fehér)

Először Válaszd ki, érintőképernyő Digitalizáló Első Üveg Csere iPad 4 A1458 A1459 A1460 iPad4 magában Foglalja a Home Gomb +Kamera

HUF 2428.65

Hozzáférhetőség
Készleten

* Teljesen Új, Kiváló Minőségű Digitalizáló érintőképernyő Csere(kétrétegű Szerkezet,nincs rendszer),minden elem vizsgálták, de jó állapotban van, a szállítás előtt. *Készlet tartalmaz minden Szükséges Magas Minőségű DIY ingyenes eszközök javítása, valamint Előre telepített Ragasztó,ami a cserét sokkal könnyebb. *Csere Készlet(Nem Inc LCD) a repedt képernyő/üveg, vagy nem megfelelő / nem válaszol érintőképernyő - i Pad 4 WIFI vagy 3 G GSM-vagy CDMA modell/Apple i Pad Modell A1458 A1459 A1460. *Akarod, hogy cserélje ki egyedül, még akkor is ha nem egy privát szerelő?Nem probléma, kérjük, keresse ismertetők a You Tube-on a telepítés előtt. *A csomag Tartalmazza : 1 X Új érintőképernyő Digitalizáló(Nem Tartalmazza LCD),1 XRepair Eszközök Készlet ,1 X Előre telepített Ragasztó. * Teljesen Új, Kiváló Minőségű Digitalizáló érintőképernyő Csere(kétrétegű Szerkezet,nincs rendszer),minden elem vizsgálták, de jó állapotban van, a szállítás előtt. *Készlet tartalmaz minden Szükséges Magas Minőségű DIY ingyenes eszközök javítása, valamint Előre telepített Ragasztó,ami a cserét sokkal könnyebb. *Csere Készlet(Nem Inc LCD) a repedt képernyő/üveg, vagy nem megfelelő / nem válaszol érintőképernyő - i Pad 4 WIFI vagy 3 G GSM-vagy CDMA modell/Apple i Pad Modell A1458 A1459 A1460. *Akarod, hogy cserélje ki egyedül, még akkor is ha nem egy privát szerelő?Nem probléma, kérjük, keresse ismertetők a You Tube-on a telepítés előtt. *A csomag Tartalmazza : 1 X Új érintőképernyő Digitalizáló(Nem Tartalmazza LCD),1 XRepair Eszközök Készlet ,1 X Előre telepített Ragasztó.

Termékparaméterek

Hasonló áruk