.

.

LKJH Zuhany Teleszkópos függönyrudat,nem Gyakorlat Sűrűsödik Rozsdamentes Nem-Csúszásmentes Állítható Feszültség Pole Fürdőszoba Konyha Szekrény-120-220cm(47-87inch)

LKJH Zuhany Teleszkópos függönyrudat,nem Gyakorlat Sűrűsödik Rozsdamentes Nem-Csúszásmentes Állítható Feszültség Pole Fürdőszoba Konyha

HUF 8098.65

Hozzáférhetőség
Készleten

, Ahogy már Számos Pinterest oktató.Meleg Megjegyzés : 1. ♥Egyszerű alkalmazás : Nem szükséges eszközök, Bővíti egyszerű csavar, konzisztens feszültség a hosszú távú, Szoros, illeszkednek biztosított, csúszásmentes műanyag gumi vége.Feszültség Rudak Támogatja Jobban a falak Között.Valaha Reméltem, Hogy Te Is Tedd Függöny Gond Nélkül, Fúró-Vagy Káros A Falak?Azt Akartam, Hogy Lógni Extra Ruhák A Szekrényben, Vagy Valahol Máshol, Ahelyett, Hogy Vásárol Egy Új Ruhát?Valaha Reméltem, Hogy Könnyen Ellenőrizzék A Tér, A szoba?Úgy Tűnik, Hogy Szükség van A Feszültség, karnisok, Vele : Egy : Feszültség karnisok Gyors, Könnyű telepíteni, Nem az Eszközök - Csak Twist And fit!B : Egy Megoldás, Hogy Telepítve Van, Anélkül, Hogy Kárt A Telepítés Során. Lehet, hogy Kis Hiba Méretű Kézi mérések. ♥Magas minőség által a tartós, rozsdamentes acél, műanyag, a rozsda Korrózió ellenálló; sült fehér festék anyag felülete, Érzem, sima, finom, Csökkenti a súrlódást.Általában A Nagyobb Súrlódás A Falak?A Rövidebb Kiterjesztése A Rúd, A Jobb Hatás A használat.Design : Gumi Alsó Hatékonyan Megakadályozza csúszik.A TÖKÉLETES MEGOLDÁS A TÉR : * Windows, Szekrények, Átmeneti Terek (Bérleti díjak, Kollégiumi Esetén), Stúdió, Stb. ♥Nem Csúszik.

Termékparaméterek

Hasonló áruk